KUN TAO HOKKIAN SIAUW LIMKlik op de foto om te vergroten of hier om terug te gaan

Dit boek is bedoeld om de mens de weg te tonen vanuit een levensvisie om de mens te laten inzien dat bewustwording en besef het enige redmiddel is om tot inkeer en tot universele groei en ontwikkeling te komen. Daarbij kan het de mens misschien helpen als het zich toestaat te geloven dat er meer tussen hemel en aarde beweegt dan men zich met het voorstellingsvermogen ooit kan bevatten. Het de mens doen inzien dat het als wezen een nut, zin en doel heeft en zijn aanwezigheid er toe doet op deze aarde en een bijdrage kan leveren aan het gehele proces, een deel zijn van het grote geheel. De weg naar rijpheid en volmaaktheid kan voor éénieder bereikt worden als de mens bereid is afstand te doen van zijn huidig denken en zich nederig onderwerpt aan de wetten van het universum. Sta open voor het positieve en wees liefhebbend naar je naasten als voorbeeld naar een ander, dan zal de weg open staan naar vrede, liefde en geluk en uiteindelijk harmonie. Mens redt jezelf !

E-mailadres: spirituelezoektocht@hotmail.com

Boek bestellen

Wilt u meer weten over de inhoud van het boek, klik dan op INDEX1 en INDEX2.
Als u het boek wilt bestellen, klik dan op Boek bestellen en vul uw gegevens in zoals uw naam, adres, postcode, woonplaats, tel.nr. en emailadres en het aantal boeken dat u wenst te hebben en verstuur deze mail, na ontvanging van uw gegevens zult u een bericht terug krijgen hoe u na overmaking van het bedrag van € 12,50,- + € 2,50 verzendkosten t.n.v. dhr. W.L. van Prehn onder vermelding van "Spiritueel boek" naar u toegestuurd krijgt. De verzending gebeurd op basis van vertrouwen en zal na overmaking van het genoemde bedrag ook altijd naar u toeverzonden worden.
* Tip, dit boek is ook geschikt om als cadeau te geven aan iemand die je na aan het hart ligt of Psychisch in de knoop zit.